VSMC BV is actief in verschillende disciplines. Vanuit de locatie in Bergen op Zoom werken wij elke dag aan het introduceren van nieuwe technologieën voor in de keuken en het onderhoud ervan. Zolang eten maken belangrijk is voor mensen, zolang blijft VSMC BV werken aan die ideale keuken met de modernste technieken en designs om zo het verblijf in de keuken te veraangenamen.

Webshop Falmec

Dit is de officiële webshop van Falmec Nederland. Hier kunt u eenvoudig alle originele onderdelen van Falmec bestellen. Mochten onderdelen niet in deze webshop staan dan kunt u ons een mail zenden met uw vraag. Wij zullen het onderdeel dan voor u toevoegen.

Falmec Webwinkel

Webshop Koolstoffilters

Via koolstoffilters.com kunt u op een eenvoudige manier koolstoffilters voor uw afzuigkap bestellen.

Met meer dan 25 merken afzuigkappen en meer dan 200 soorten koolstoffilters is uw specifieke koolstoffilter beslist aanwezig!

Koolstoffilters.com

Website Falmec

 

Hier vindt u het breedste aanbod aan afzuigkappen in Nederland. Als Italiaanse producent van afzuigkappen blinkt Falmec uit in design, kwaliteit en functionaliteit. Alle modellen van Falmec zijn voorzien van de modernste componenten en technieken. Laat u verrassen door ons uitgebreide programma aan afzuigkappen.

Of het nu gaat om een wand of eiland afzuigkap, de kans is groot dat wij u het juiste model kunnen leveren. Een afzuigkap van Falmec is een aanwinst in uw keuken, vraag om de producten van Falmec bij uw keukenzaak.

Falmec.nl

Website Dampkappen

Op deze site vindt u een overzicht van de verschillende producenten van dampkappen en leverbare merken in België. Hier worden de nieuwste trends, ontwikkelingen, innovaties en modellen aan u getoond. De in de index vermelde leveranciers van dampkappen hebben hier de mogelijkheid om hun producten voor te stellen. Dit wordt gedaan doormiddel van afbeeldingen en teksten. Mocht u meer willen weten over een bepaalde dampkap of over de aankoop mogelijkheden van een product, dan kunt u zich direct in verbinding stellen met de leverancier.

Veel plezier met het uitzoeken van uw dampkap!

Dampkappen.be

Website Vittinox

Design uit Italie in Roest Vast Staal

De Vittinox  fabriek is gesitueerd in het noord-oosten van Italië, in de plaats Vittorio Veneto. Hier laten wij onze producten ontwerpen en produceren. Wij verwerken al meer dan 20 jaar roestvrijstaal tot prachtige afzuigkappen. Deze regio staat bekend om de verwerking van roestvrijstaal tot design producten.

vittinox.nl

afzuigkapopmaat.nl