Werkwijze van een project

Het realiseren van een maatwerk project, of het nu gaat om een rvs keuken of rvs werkblad, vereist nauwgezette aandacht voor verschillende stappen in het proces om het beoogde eindresultaat te bereiken. In overleg met de opdrachtgever inventariseren we de ideeën, wensen en specifieke eisen.

Hier onder volgt een overzicht van onze procedure voor de producten:

Projectomschrijving en opstelling:

Opstellen van een gedetailleerde projectomschrijving, inclusief het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie en het creëren van technische tekeningen. Na goedkeuring worden de keukenelementen vervaardigd door middel van laser snijden, vouwen en lassen.

Productieproces:

Assemblage van het volledige project vindt plaats in onze productieruimte, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan het schoonmaken van het roestvrijstaal en waarna een grondige kwaliteitscontrole kan plaats vinden.

Fotografie en bespreking:

Het voltooide project wordt gefotografeerd en besproken met de opdrachtgever. Na goedkeuring worden de elementen zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport. Door deze aanpak waarborgen we een succesvolle uitvoering van het project en optimale tevredenheid van de klant.

 

Bestelwijze van een magnetische achterwand

- Bepaal de afmetingen van het paneel, lengte en breedte.

- Geef eventuele gaten (voor stoom of schakelaars) aan, gemeten vanaf de onderkant.

- Geef in het geval van een glazen paneel de versie aan, mat of gepolijst glas, kies een van de standaard kleuren of een kleur uit het RAL assortiment. Indien er gekozen wordt voor Laminam, Florim of Neolith, specificeer dan de kleur en afwerking.

- Kies het type verlichting, strijk of geïntegreerd LED licht, koud (4000 K) of warm (3000 K). Geïntegreerd licht kan alleen gekozen worden bij de glazen versies en dan alleen de lichtere versies zoals helder wit. Indien gekozen wordt voor een Laminam, Florim of Neolith afwerking, kan er alleen strijklicht worden toegepast.

- Kies de manier van bedienen van de verlichting, voor glazen panelen kan er gekozen worden voor het Smart Moving Systeem of een afstandsbediening. Indien gekozen wordt voor de Smart Moving Sensor, geef dan aan waar deze geplaatst dient te worden. (Volgens instructies technisch schema)  Voor de Laminam, Florim of Neolith afwerking, kan alleen gekozen worden voor de afstandsbediening.

- In het geval van een verlicht magnetisch paneel, geef dan de positie aan van de in/uitvoer van de elektrische kabels, afhankelijk van de positie.

- Geef aan wat de kleur van de randprofielen dient te zijn, er is keuze uit: RVS, mat wit, titanium of schoolbord zwart.

- Kies de accessoires die je denkt nodig te hebben, er is keuze uit: RVS, mat wit, titanium of schoolbord zwart.

Belangrijk: voorzie ons van een technische tekening, inclusief de afmetingen van het paneel, gaten, uitsparingen en andere voorzieningen.

VSMC BV | Rijnsburgerweg 4 513 | 2215 RA Voorhout | info@vsmcbv.com | T +31 (0)6 52 23 43 48
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.00 - 17.00 uur en vrijdag 09.00 - 13.00 uur


 

Onze partners