Werkwijze van een project

Het realiseren van een maatwerk project, of het nu gaat om een rvs keuken of rvs werkblad, vereist nauwgezette aandacht voor verschillende stappen in het proces om het beoogde eindresultaat te bereiken. In overleg met de opdrachtgever inventariseren we de ideeën, wensen en specifieke eisen.

Hier onder volgt een overzicht van onze procedure voor de producten:

Projectomschrijving en opstelling:

Opstellen van een gedetailleerde projectomschrijving, inclusief het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie en het creëren van technische tekeningen. Na goedkeuring worden de keukenelementen vervaardigd door middel van laser snijden, vouwen en lassen.

Productieproces:

Assemblage van het volledige project vindt plaats in onze productieruimte, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan het schoonmaken van het roestvrijstaal en waarna een grondige kwaliteitscontrole kan plaats vinden.

Fotografie en bespreking:

Het voltooide project wordt gefotografeerd en besproken met de opdrachtgever. Na goedkeuring worden de elementen zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor transport. Door deze aanpak waarborgen we een succesvolle uitvoering van het project en optimale tevredenheid van de klant.

VSMC BV | Rijnsburgerweg 4 513 | 2215 RA Voorhout | info@vsmcbv.com | T +31 (0)6 52 23 43 48
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.00 - 17.00 uur en vrijdag 09.00 - 13.00 uur


 

Onze partners