vsmc-bv-rvswerkblad-header-1 vsmc-bv-rvswerkblad-header-2 vsmc-bv-rvswerkblad-header-3

RVS Werkblad

Een op maat gemaakt roestvrijstalen blad voor de keuken kan een uitstekende toevoeging zijn vanwege zijn duurzaamheid, esthetische uitstraling en veelzijdigheid. gemaakt roestvrijstalen blad voor een keuken kan een geweldige toevoeging zijn vanwege zijn duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid. Zo'n werkblad straal een professionele sfeer uit en past bij diverse keukenstijlen, varierend van industrieel tot modern.

Het roestvrijstalen blad kan precies worden aangepast aan de gewenste afmetingen en vormen voor jouw keukenruimte. Het kan bijvoorbeeld naadloos worden geïntegreerd met andere keukenapparatuur. Hier is een overzicht van enkele gerealiseerde projecten. Met de expertise en vakmanschap van Vittinox haal je een uniek roestvrijstalen werkblad in huis.

Samenwerken met Vittinox biedt volledige vrijheid in keukenontwerp. Er zijn talloze maatwerkopties beschikbaar, van verschillende oppervlakteafwerkingen tot diverse vormen, van werkbladen tot wasbakken, van achterwanden tot frontpanelen, van zijkanten tot plinten, en van traditionele accessoires zoals spoelbakken en kookplaten tot innovatieve producten.

Vanaf jouw idee tot het eindproduct - wij kunnen roestvrij staal in niet-traditionele vormen gieten door gebruik te maken van innovatieve productieoplossingen.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen

VSMC BV | Rijnsburgerweg 4 513 | 2215 RA Voorhout | info@vsmcbv.com | T +31 (0)6 52 23 43 48
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.00 - 17.00 uur en vrijdag 09.00 - 13.00 uur


 

Onze partners