vsmc-bv-rvswerkblad-header-1 vsmc-bv-rvswerkblad-header-2 vsmc-bv-rvswerkblad-header-3

RVS Werkblad

Een op maat gemaakt roestvrijstalen blad voor een keuken kan een geweldige toevoeging zijn vanwege zijn duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid. Een roestvrijstalen werkblad straalt een professionele uitstraling uit en past goed bij verschillende keukenstijlen, van industrieel tot modern.

Het blad kan worden aangepast aan de specifieke afmetingen en vormen die nodig zijn voor jouw keukenruimte. Het kan bijvoorbeeld naadloos worden ge├»ntegreerd met andere keuken of kookapparatuur. Hiernaast een overzicht van een paar realisaties, met de expertise en vakmanschap van Vittinox haalt u een uniek roestvrij stalen werkblad in huis.

Werken met Vittinox betekent absolute vrijheid in keukenontwerp. Een oneindig aantal opties en maatwerk, van oppervlakte afwerkingen tot vormen, van werkbladen tot wasbakken, van achterwand panelen tot fronten, van zijkanten tot plinten, van traditionele accessoires zoals spoelbakken en kookplaten tot meer innovatieve producten.

Van uw idee tot het eindproduct - wij zijn in staat RVS in niet-traditionele vormen te gieten door gebruik te maken van innovatieve productieoplossingen.

 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen

VSMC BV | Rijnsburgerweg 4 513 | 2215 RA Voorhout | info@vsmcbv.com | T +31 (0)6 52 23 43 48
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.00 - 17.00 uur en vrijdag 09.00 - 13.00 uur


 

Onze partners