vsmcbv header terra

Magnetolab

Een magnetische keuken achterwand combineert functionaliteit met praktische voordelen en biedt een handige plek om keukengerei en andere magnetische items vast te houden en te kunnen verplaatsen. Het is beschikbaar in op maat te leveren materialen, kleuren en ontwerpen, waardoor het kan worden aangepast aan de stijl van de keuken.

Daarnaast zorgt geïntegreerde Led verlichting bij de glazen panelen voor extra helderheid en verlichting in de keuken, vooral bij het kookgedeelte achter het fornuis en op het werkblad. Hierdoor wordt het koken comfortabeler en praktischer. Een keramisch paneel kan verlicht worden door zogenaamde strijkverlichting, hierdoor wordt de achterwand gelijkmatig opgelicht.


Op maat gemaakt

Het paneel dekt de ruimte tussen het werkblad en bovenkastje volledig af en past in de lengte van de keuken. De materiaalkeuze en afwerking laten veel ruimte voor maatwerk en kan binnen de aangegeven maximale maten worden geproduceerd. Bovendien is het mogelijk om stopcontact gaten van elk formaat in het paneel aan te brengen.

De magnetische panelen kunnen in de volgende afmetingen worden vervaardigd: Magnetisch paneel in gepolijst glas: max. afmeting: L 3.200 mm x H 1.200 mm / Magnetisch paneel in matglas: max. afmeting: L 3.200 mm x H 1.200 mm / Magnetisch paneel met gegolfd glas: max. afmeting: L 1.560 mm x H 600 mm / Magnetisch paneel in keramiek: max. afmeting: variabel afhankelijk van het gekozen materiaal.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen

VSMC BV | Rijnsburgerweg 4 513 | 2215 RA Voorhout | info@vsmcbv.com | T +31 (0)6 52 23 43 48
Bereikbaar van maandag tot en met donderdag 09.00 - 17.00 uur en vrijdag 09.00 - 13.00 uur


 

Onze partners